WelkomBeste bezoeker, Wij heten u van harte welkom in ons vakantiehuis Lykwols Biid en willen ons graag alvast aan u voorstellen.

Wij zijn Jannes en Wieke Haarsma. In “het verhaal” leest u dat wij in de woning naast het vakantiehuis wonen en dat Jannes nog volop “in bedrijf” is. Wij zijn beide actieve mensen en daarnaast genieten we er allebei van om andere mensen te ontmoeten. Met vijf opgroeiende kinderen was er aan vertier en gezelligheid geen gebrek.
Het werd stil in huis toen ze allemaal hun eigen plekje hadden gevonden en het werd nog stiller op het erf toen de woonruimte naast ons leeg kwam te staan. Op dat moment hebben we besloten om van dit huis een vakantieverblijf te maken. Hiervoor waren alle ingrediënten aanwezig; een ruime woning, een heerlijke tuin, rustgevende omgeving en meer dan voldoende gelegenheid voor uitstapjes in de directe nabijheid.
Over onsOm onze gasten een vrolijk gevoel te geven hebben we ons vakantiehuis met toewijding ingericht. Het is de wens dat, met de dwarrelde pluisjes van ons logo ook ieders extra ballast vervliegt tijdens een verblijf in Lykwols Bliid.

 

Vriendelijke groet en graag tot ziens, Jannes en Wieke